به وب سایت مرکز پژوهش های دانش بنیان فرهیختگان زرنام خوش آمدید ۱۴۰۳ سه شنبه ۱۸ ارديبهشت
منو
آخرین مقالات
تبلیغات
آمار بازدید کنندگان
کاربران حاضر : 76
بازديد امروز : 66
آمار کل : 2340089
ماكاروني با آرد سويا 

ماكارونی با آرد سویا:

سویا به عنوان یك غذای اصلی و مهم در بسیاری از كشورهای آسیایی مصرف می‏شود كه دارای مواد مغذی با ارزشی مانند پروتئین است. سویا از نظر ویتامین‏های گروه B بسیار غنی است و دارای مقداری ویتامین های C,D,E,K و کمی کاروتن می‏باشد. این ماده همچنین دارای تركیب آنتی بیوتیکی بوده كه از بین برنده باکتری‏های مضر روده می‏باشد. سویا همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی از املاح معدنی شامل کلسیم، آهن، سدیم، پتاسیم، روی و فسفر است.
از آن جایی‏كه پروتئین سویا شباهت بسیاری به پروتئین‌های حیوانی دارد و حتی به عنوان جایگزین مناسبی برای گوشت مورد استفاده قرار می‏گیرد، بنابراین می‏توان از آرد آن در تولید ماكارونی به بهترین نحو ممكن استفاده نمود.  پروتئین‌های موجود در سویا شامل اغلب اسید‌های آمینه اصلی مورد نیاز انسان است.
از دیگر فواید مصرف ماكارونی با آرد سویا می‏توان به موارد زیر اشاره نمود:
1.    تأثیر بر روی سلامت پوست و مو به دلیل وجود ویتامین E
2.   كاهش وزن، كاهش كلسترول و تری گلیسیریدها و همچنین افزایش عملكرد روده بزرگ به علت حضور فیبر
3.   پیشگیری از بروز خستگی و انواع بیماری های عصبی به دلیل وجود ویتامین‏ B1
4.   پیشگیری از التهابات پوستی و همچنین ابتلا به آب مروارید به دلیل وجود ویتامین B2
5.   پیشگیری از از  لخته شدن خون  و انسداد رگ‏های خونی به دلیل وجود منیزیم
6.   ساخت استخوان و جلوگیری از تخریب استخوان به علت حضور آنتی اكسیدان‏ها
7.   پیشگیری از ابتلا سرطان  تخمدان
8.   جانشین هورمون‏های مصنوعی در دوران یائسگی به دلیل غنی بودن از هورمون استروژن
9.   بسیار مفید برای مبتلایان به نقرس، رماتیسم و اشخاص ضعیف البنیه
تمامی این شواهد، ما را برای غنی سازی آرد با این تركیب تشویق نمود و بی گمان اطلاع رسانی عمومی درباره اثرات خارق العاده آرد سویا می‏تواند بازار گسترده‏ای را برای ماكارونی تولید شده با این تركیب ایجاد نماید. در نتیجه هم در جهت پیشرفت صنایع غذایی و هم در جهت بهبود استانداردهای سلامتی جامعه گام برداشته‏ایم.